ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Ανατολική Ουκρανία: Φονικές μάχες σε Ντόνετσκ Χάρκοβο και Μπακχμούτ – Συνετρίβησαν ουκρανικές επιθέσεις

Βίντεο-σοκ

Ανατολική Ουκρανία: Φονικές μάχες σε Ντόνετσκ Χάρκοβο και Μπακχμούτ  – Συνετρίβησαν  ουκρανικές επιθέσεις

Νέα αναζωπύρωση μαχών στην ανατολική Ουκρανία καθώς ρωσικές και ουκρανικές δυνάμεις εξαπέλυσαν σήμερα επιθέσεις σε διαφορετικά μέτωπα των μαχών.

Η ρωσική Αεροπορία βομβάρδισε σήμερα θέσεις του ουκρανικού Στρατού στην Χερσώνα, ενώ εκτεταμένες  πυρκαγιές ξέσπασαν, λόγω των ρωσικών επιθέσεων στο χωριό Αντονίφκα που κατέχεται από τις ουκρανικές δυνάμεις.

Την ίδια ώρα οι ουκρανικές δυνάμεις απάντησαν από την άλλη πλευρά του Δνείπερου ποταμού με πυρά επιτυγχάνοντας πλήγματα σε απόσταση 75 χλμ. νότια του ποταμού στην πόλη Novotroitske.

Στην περιοχή Orlyanka του Χαρκόβου ουκρανική επίθεση δεν πήγε καθόλου καλά με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο αρκετοί εκ των  Ουκρανών στρατιωτών. Δείτε με προσοχή το βίντεο καθώς υπάρχουν σκληρές εικόνες.

https://twitter.com/200_zoka/status/1594719374157422595

Στο Ντόνετσκ και το Μπακχμούτ επιθέσεις των ουκρανικών δυνάμεων αποκρούστηκε από τις δυνάμεις αυτοάμυνας του DPR  και πιο συγκεκριμένα από το ανεξάρτητο τάγμα «Σπάρτη» το οποίο κτύπησε με drone  τους Ουκρανούς.

https://twitter.com/mdfzeh/status/1594705112106438656

https://twitter.com/mdfzeh/status/1594693996449775617

Υπήρξαν όμως και απώλειες εκ μέρους των Ρώσων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.