ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Βίντεο: Ουκρανός διοικητής πήγε να επιθεωρήσει χαράκωμα στο μέτωπο αλλά το είχαν καταλάβει οι… Ρώσοι και τον αιχμαλώτισαν!

Άκουσαν τον διοικητή μέχρι τέλους και εν συνεχεία αποκάλυψαν την ταυτότητα τους

Βίντεο: Ουκρανός διοικητής πήγε να επιθεωρήσει χαράκωμα στο μέτωπο αλλά το είχαν καταλάβει οι… Ρώσοι και τον αιχμαλώτισαν!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό έλαβε χώρα σε κάποιο μέτωπο της Ουκρανίας, πιθανότατα στο Κουπιάνσκ, όπου Ουκρανός διοικητής πήγε να επιθεώρηση ένα χαράκωμα το οποίο, υποτίθεται ότι το επάνδρωναν Ουκρανοί στρατιώτες.

Όμως το χαράκωμα το είχαν καταλάβει Ρώσοι στρατιώτες πριν από λίγες ώρες.

Ο διοικητής νόμιζε ότι ήταν δικοί του στρατιώτες και αφού άκουσαν τα παράπονα του και τις εντολές του μέχρι τέλους, τον αιχμαλώτισαν!

Μάλιστα λίγο πριν τον αιχμαλωτίσουν, έβγαλε πιστόλι γιατί δεν υπάκουγαν στις διαταγές του!

Αυτό το περιστατικό βέβαια δείχνει ότι έχει δίκιο ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν όποιος συχνά αναφέρει πως στην ουσία πρόκειται για έναν εμφύλιο πόλεμο ανάμεσα σε δύο αδελφά έθνη.

Τα χαρακτηριστικά τους είναι πανομοιότυπα και ακόμα και οι γλώσσες που μιλάνε μοιάζουν πάρα πολύ.

Άλλωστε, όλοι οι Ουκρανοί μιλούν ρωσικά αλλά και οι Ρώσοι καταλαβαίνουν τα ουκρανικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.