ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αρχές Λουχάνσκ σε άμαχους: «Φύγετε από τη πόλη όσο είναι ακόμη ασφαλές»

Τι ανέφερε ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Λουχάνσκ Σέρχιι Γκαϊντάι

Αρχές Λουχάνσκ σε άμαχους: «Φύγετε από τη πόλη όσο είναι ακόμη ασφαλές»

Κάλεσμα προς τους αμάχους να φύγουν από την πόλη του Λουχάνσκ, καθώς αναμένεται να ανοίξουν σήμερα ανθρωπιστικοί διάδρομοι, έκαναν οι αρχές της περιφέρειας.

Η απομάκρυνση από την Ουκρανική πόλη θα γίνει μέσω πέντε ανθρωπιστικών διαδρόμων και παρότρυναν τους κατοίκους να φύγουν «όσο είναι ασφαλές».

Σύμφωνα με την Ουκρανία, οι ρωσικές δυνάμεις ανασυντάσσονται και προετοιμάζονται για νέα επίθεση στην περιοχή του Ντονμπάς, στην οποία βρίσκεται το Λουχάνσκ.

Επιχείρηση για απομάκρυνση αμάχων απο την Ουκρανική πόλη

«Θα τους βγάλουμε όλους έξω αν οι Ρώσοι μας επιτρέψουν να πάμε στα σημεία συνάντησης (για την απομάκρυνση αμάχων). Καθώς, όπως μπορείτε να δείτε, δεν τηρούν πάντα τις εκεχειρίες», σημείωσε ο κυβερνήτης της περιφέρειας του Λουχάνσκ Σέρχιι Γκαϊντάι σε ανάρτησή του στην εφαρμογή μηνυμάτων Telegram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Απευθύνω έκκληση σε όλους τους κατοίκους της περιφέρειας του Λουχάνσκ εκκενώστε (την περιοχή) όσο είναι ασφαλές (…) Όσο υπάρχουν λεωφορεία και τρένα – αδράξτε αυτήν την ευκαιρία», τόνισε. Ο Γκαϊντάι προσέθεσε ότι οι σιδηροδρομικές συνδέσεις στην περιφέρεια του Ντονέτσκ, που βρίσκεται επίσης στο Ντονμπάς, είχαν υποστεί ζημιές αυτήν την εβδομάδα, οι οποίες πήραν μερικές ώρες για να επισκευαστούν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.