ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αυτές είναι οι περιοχές που βομβάρδισαν τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη στη βόρεια Συρία

Τι αναφέρουν οι κουρδικές πηγές

Αυτές είναι οι περιοχές που βομβάρδισαν τα τουρκικά μαχητικά αεροσκάφη στη βόρεια Συρία

Πολεμικά αεροσκάφη της τουρκικής Αεροπορίας άρχισαν να βομβαρδίζουν από αργά χθες το βράδυ πολλές περιοχές στη βόρεια και ανατολική Συρία, προκαλώντας  πολλά θύματα, αναφέρει  η Rojava News.

Σύμφωνα με τις ειδησεογραφικές πηγές, τα τουρκικά αεροσκάφη βομβάρδισαν χθες το βράδυ το κέντρο του Κομπάνι και τα χωριά του.

Βομβαρδίστηκαν επίσης τα δάση του Κομπάνι, ο δρόμος προς την Τζαραμπλούς στα δυτικά της πόλης και ο λόφος Μιστανούρ στα νότια της πόλης.

Επίσης τα τουρκικά μαχητικά βομβάρδισαν τα χωριά  Μπελουνίγια και  Σεΐχ Ίσα στο καντόνι Σάχμπα, το κάστρο  Σεούρ Αγά στην περιοχή Σάρα του καντονιού Αφρίν και την αποθήκη σιτηρών του  Ντερ Άραμπ στα βορειοανατολικά της περιοχής  Ζαργκάν στο καντόνι  της Χασάκα.

Ο κατοχικός τουρκικός στρατός βομβάρδισε την περιοχή μεταξύ των χωριών  Γκρε Κένταλ και Τακλ Μπακλί στην περιοχή Κοτσεράτ.

Σύμφωνα με τις πηγές, ο βομβαρδισμός στόχευσε και τον Γκρε Τσελέ στο χωριό Τελ Σιε στην περιοχή Μπαράβι στην πόλη Ντερκ.

Ο τουρκικός στρατός συνέχισε τις επιθέσεις του στα χωριά  Τελ Χαρμάλ στα βόρεια του  Ζαργκάν και Τελ Ριφάατ στο καντόνι Σάχμπα. Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλοι τραυματίστηκαν.

Εν τω μεταξύ, 3 στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι 9 τραυματίστηκαν στις επιθέσεις που πραγματοποίησαν πολεμικά αεροσκάφη του τουρκικού κρατικού στρατού κατοχής σε στρατιωτικό σημείο ελέγχου της κυβέρνησης της Δαμασκού στην περιοχή Τελ Ραφάατ του καντονιού Σαμπάχ.

Ο τουρκικός στρατός συνέχισε σήμερα το πρωί τις επιθέσεις του στα χωριά Ντερ Τζαμάλ και Σοχανέκι  στην πόλη Σεράουα στο καντόνι του Αφρίν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας πολίτης τραυματίστηκε από τους βομβαρδισμούς στο χωριό Ντερ Τζαμάλ.

Δύο μαχητές των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων μαρτύρησαν στο Ντιρκ, τέσσερις Σύροι στρατιώτες σκοτώθηκαν και άλλοι εννέα τραυματίστηκαν στις επιθέσεις του τουρκικού κρατικού στρατού στις περιοχές του Δυτικού Κουρδιστάν (βόρειο δυτικής Συρίας), μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Firat.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.