ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Bίντεο: Επίθεση ουκρανικών drones κατά Ρώσων αμάχων στον αυτοκινητόδρομο του Μπέλγκοροντ

Οι Ουκρανοί θέλουν να δημιουργήσουν κρίση ασφαλείας ενόψει των ρωσικών προεδρικών εκλογών του σαββατοκύριακου

Bίντεο: Επίθεση ουκρανικών drones κατά Ρώσων αμάχων στον αυτοκινητόδρομο του Μπέλγκοροντ

Οι Ουκρανοί επιμένουν να επιτίθεται στο Μπέλγκοροντ με drones και αυτή τη φορά χτύπησαν Ρώσους αμάχους στον αυτοκινητόδρομο.

Όπως απεικονίζεται στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο αυτοκίνητα έχουν ανατιναχτεί από την επίθεση των drones και οι Ρώσοι λένε πως υπάρχουν απώλειες μεταξύ των πολιτών.

Η επιμονή των Ουκρανών με το Μπέλγκοροντ δεν είναι τυχαία καθώς από αύριο και μέχρι και την Κυριακή οι Ρώσοι θα προσέλθουν στις κάλπες για να εκλέξουν τον πρόεδρο της χώρας για τα επόμενα έξι χρόνια.

Το Κίεβο θέλει να δημιουργήσει ένα κλίμα ανασφάλειας στην ρωσική κοινωνία αλλά οι πιθανότητες να εκλεγεί ως πρόεδρος της Ρωσίας κάποιο άλλο πολιτικό πρόσωπο πέραν του Βλαντιμίρ Πούτιν είναι μηδαμινές έως ανύπαρκτες.

Όχι γιατί οι εκλογές θα είναι «πειραγμένες» όπως θα ήθελαν να ισχυριστούν στη Δύση αλλά επειδή ο Ρώσος πρόεδρος τυγχάνει αποδοχής από τον λαό του σε ποσοστά της τάξης του 80%.

Να σημειωθεί πως η Ρωσία απαγόρευσε τις εξαγωγές βενζίνης καθώς οι Ουκρανοί με τις συνεχείς επιθέσεις που πραγματοποίησαν τις τελευταίες ημέρες προκάλεσαν ζημιές στα ρώσικα διυλιστήρια του Μπέλγκοροντ.

Προκειμένου να μην υπάρξει αύξηση στην τιμή της βενζίνης η Μόσχα επέλεξε να απαγορέψει για τώρα τις εξαγωγές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.