Η THEON έκανε σε μία μέρα περισσότερες εξαγωγές από ότι το ελληνικό κράτος σε ένα μήνα!

Δανός μισθοφόρος των Ουκρανών χλεύαζε τα πτώματα Ρώσων στρατιωτών – Λίγες μέρες αργότερα εξοντώθηκε ακαριαία (φωτο)

Πρόκειται για τον 22χρονο Τρίσταν Καρλ Πίντερσεν

Δανός μισθοφόρος των Ουκρανών χλεύαζε τα πτώματα Ρώσων στρατιωτών – Λίγες μέρες αργότερα εξοντώθηκε ακαριαία (φωτο)

To υπουργείο Εξωτερικών της Δανίας ανακοίνωσε τον θάνατο ενός 22χρονου «εθελοντή» της χώρας του που πολεμούσε στο πλευρό των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.

Πρόκειται για τον 22χρονο Τρίσταν Καρλ Πίντερσεν, ο οποίος εξοντώθηκε μετά από σφοδρές μάχες με τον ρωσικό Στρατό.

Μετά την γνωστοποίηση της απώλειάς του, λογαριασμοί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης – φιλικά προσκείμενοι στη Μόσχα – έψαξαν την διαδικτυακή του δραστηριότητα και ανακάλυψαν ότι ο Τρίσταν χλεύαζε μέσω μηνυμάτων τις απώλειες Ρώσων στρατιωτών.

Δείτε φωτογραφίες του:

Λίγες μέρες μετά από όσα έγιναν γνωστά, οι Ρώσοι προχώρησαν στην εξόντωσή του.

Σημειώνεται ότι το ΥΠΕΞ της Δανίας ανέφερε την απώλεια ή την εξαφάνιση πέντε επιπλέον Δανών μισθοφόρων.

Ωστόσο, απέφυγε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες στη δημοσιότητα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.