ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Γάζα: 19 μέλη οικογένειας τεχνικού του Al Jazeera έχασαν τη ζωή τους κατά την ισραηλινή επιδρομή στην Τζαμπαλίγια

«Τα ισραηλινά εγκλήματα κατά αμάχων δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα»

Γάζα: 19 μέλη οικογένειας τεχνικού του Al Jazeera έχασαν τη ζωή τους κατά την ισραηλινή επιδρομή στην Τζαμπαλίγια

Τουλάχιστον 19 μέλη της οικογένειας ενός τεχνικού του Al Jazeera έχασαν τη ζωή τους κατά την ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στον καταυλισμό της Τζαμπαλίγια.

Ο Μοχάμεντ Άμπου αλ Κούμσαν έχασε τον πατέρα του, τρία αδέλφια, τη νύφη και την κουνιάδα του, δώδεκα ανίψια και έναν θείο του.

«Τα ισραηλινά εγκλήματα κατά αμάχων δεν πρέπει να μείνουν ατιμώρητα» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Al Jazeera, εκφράζοντας ειλικρινή συλλυπητήρια στον υπάλληλό του.

Ταυτόχρονα απευθύνει έκκληση στη διεθνή κοινότητα να μεριμνήσει για την απονομή δικαιοσύνης στη μνήμη των αναρίθμητων αμάχων που έχουν βρει τον θάνατο στη Λωρίδα της Γάζας.

Την προηγούμενη εβδομάδα, ο ανταποκριτής του Al Jazeera Ουαέλ αλ Νταχντού έχασε τη σύζυγο και δύο παιδιά του σε βομβαρδισμό του καταυλισμού Νουσεϊράτ.

Η ανακοίνωση του Al Jazeera αναφέρει:

Το Al Jazeera καταδικάζει απερίφραστα τον αποτρόπαιο και αδιάκριτο ισραηλινό βομβαρδισμό που είχε ως αποτέλεσμα τη δολοφονία 19 μελών της οικογένειας του αφοσιωμένου μηχανικού της SNG, Μοχάμεντ Αμπού Αλ Κουμσάν.

Αυτή η ασυγχώρητη πράξη, κατά τη διάρκεια της σφαγής στην Τζαμπάλια, στοίχισε τη ζωή στον πατέρα του Μοχάμεντ, στις δύο αδελφές του, σε οκτώ ανίψια και ανιψιές, στον αδελφό του, στη σύζυγο του αδελφού του και στα τέσσερα παιδιά τους, στη νύφη του και σε έναν θείο.

Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στον Μοχάμεντ και την οικογένειά του και στεκόμαστε αλληλέγγυοι μαζί τους αυτή την ώρα βαθιάς θλίψης και ζητάμε δικαιοσύνη και απόδοση ευθυνών για αυτή την παράλογη δολοφονία αθώων ζωών.

Τα ισραηλινά εγκλήματα κατά αμάχων δεν πρέπει να περάσουν χωρίς λογοδοσία και να αντιμετωπίσουν την πλήρη ισχύ της διεθνούς δικαιοσύνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Καλούμε τη διεθνή κοινότητα να αντιμετωπίσει αυτή τη σοβαρή αδικία με τη μεγαλύτερη δυνατή σπουδή, ώστε να αποδοθεί δικαιοσύνη στις οικογένειες του Μοχάμεντ Αμπού Αλ Κουμσάν και σε αμέτρητους άλλους αθώους πολίτες της Γάζας που έχασαν τους αγαπημένους τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.