ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Δεκάδες εκατ. ευρώ έδωσε η Ουκρανία σε τρεις μήνες στη Τουρκία για την ενίσχυση της πολεμικής μηχανής της Άγκυρας

Κι εμείς φιλοξενήσαμε νεοναζί στην Βουλή

Δεκάδες εκατ. ευρώ έδωσε η Ουκρανία σε τρεις μήνες στη Τουρκία για την ενίσχυση της πολεμικής μηχανής της Άγκυρας

Ο εξευτελισμός του εθνικού κοινοβουλίου που προκλήθηκε από την ομιλία του επικεφαλής του ουκρανικού καθεστώτος Β.Ζελένσκι και των νεοναζί του Τάγματος Αζόφ, (όλα αυτά κατόπιν της πρόσκλησης του Κ.Μητσοτάκη, μην ξεχνάμε) αποκτά άλλη διάσταση από την εξής αποκάλυψη: Ο Β.Ζελένσκι αγόρασε από την Τουρκία 30 φορές περισσότερα όπλα μέσα σε ένα χρόνο!

Συγκεκριμένα η Ουκρανία αγόρασε από την Τουρκία όπλα (βασικά UAV Bayraktar TB2 και τους πυραύλους τους) αξίας 60 εκατ. ευρώ κατά το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Αυτά τα ουκρανικά κεφάλαια χρησιμοποιήθηκαν για να ενισχύσουν την τουρκική πολεμική μηχανή στις παραβιάσεις του ΕΕΧ στο Αιγαίο και να ενισχύσουν την τουρκική πολιτική αναθεώρησης των συνόρων σε βάρος της Ελλάδας.

Και όμως αυτόν μας έφερε ο Κ.Μητσοτάκης μαζί με τους νεοναζί πραιτοριανούς τους για να μας κάνουν μάθημα εθνικής ανεξαρτησίας και υπεράσπισης των κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Φυσικά δεν είπε ούτε λέξη για την Κύπρο και τις τουρκικές θηριωδίες ούτε για την κατοχή του βόρειου τμήματος του νησιού, τος πρόσφυγες, τους αγνοούμενους κλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και ακόμα δεν υπάρχει καμία παραίτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.