ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μόνο τα πυρηνικά εργοστάσια έλειπαν από αυτήν την χώρα...
prodeals

Drone της SBU έπληξαν ρωσικές αποθήκες πετρελαίου στην περιφέρεια Ροστόφ (βίντεο)

Οι ρωσικές αρχές ανέφεραν πυρκαγιές σε πολλές δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου στη ρωσική πόλη Αζόφ

Drone της SBU έπληξαν ρωσικές αποθήκες πετρελαίου στην περιφέρεια Ροστόφ (βίντεο)

Drone της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας (SBU) έπληξαν δύο αποθήκες πετρελαίου στην περιφέρεια Ροστόφ της Ρωσίας.

Οι ρωσικές αρχές ανέφεραν πυρκαγιές σε πολλές δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου στη ρωσική πόλη Αζόφ στη νοτιοδυτική περιφέρεια του Ροστόφ νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η επίθεση με drone στόχευσε με επιτυχία τις αποθήκες πετρελαίου Azovska και Azovnaftoprodukt, όπου βρίσκονταν 22 δεξαμενές αποθήκευσης πετρελαίου. Ισχυρές πυρκαγιές ξέσπασαν μετά τις αναφερόμενες επιθέσεις.

«Η SBU θα συνεχίσει να εφαρμόζει “κυρώσεις drone” κατά του ρωσικού συγκροτήματος διύλισης πετρελαίου και να μειώσει το οικονομικό δυναμικό του εχθρού, το οποίο παρέχει στον επιτιθέμενο πόρους για τον πόλεμο εναντίον της Ουκρανίας», πρόσθεσε η πηγή.

Σύμφωνα με τοπικά κανάλια Telegram, οι κάτοικοι ανέφεραν ότι άκουσαν εκρήξεις και βίντεο από τη φωτιά κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Συνολικά, η SBU πραγματοποίησε 20 επιτυχείς επιθέσεις εναντίον εγκαταστάσεων της ρωσικής βιομηχανίας πετρελαίου σε διάφορες περιοχές, είπε η πηγή. Άλλα προηγούμενα χτυπήματα έχουν συνδεθεί με τη στρατιωτική υπηρεσία πληροφοριών της Ουκρανίας (HUR) ή τις Ένοπλες Δυνάμεις .

Η Rosneft ζητά από το Κρεμλίνο να αντισταθμίσει το κόστος προστασίας των διυλιστηρίων πετρελαίου από drones

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.