ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δυτική Όχθη: 13χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σε ισραηλινή στρατιωτική επιδρομή

Ο νεκρός έφηβος κηδεύτηκε από τους ομογενείς του λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του

Δυτική Όχθη: 13χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σε ισραηλινή στρατιωτική επιδρομή

Κατά τη διάρκεια ισραηλινής στρατιωτικής επιχείρησης στην Καμπατίγια της Δυτικής Όχθης σκοτώθηκε νωρίς σήμερα το πρωί (30.03.2024) ένας 13χρονος κι ένα άλλο αγόρι τραυματίστηκε σοβαρά.

Το περιστατικό με τον νεκρό έφηβο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια επιδρομής στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη από τον ισραηλινό στρατό.

Αυτόπτες μάρτυρες στην Καμπατίγια, η οποία βρίσκεται σε απόσταση περίπου πέντε χιλιομέτρων νοτίως της Τζενίν, είπαν ότι ισραηλινοί στρατιώτες επέδραμαν στην πόλη τοποθετώντας ελεύθερους σκοπευτές στις ταράτσες και κάνοντας εφόδους σε σπίτια. Συνέλαβαν έναν άνδρα και τον γιό του.

Οι ίδιες πηγές είπαν ότι ένοπλοι Παλαιστίνιοι αντάλλαξαν πυρά με τους ισραηλινούς στρατιώτες.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες από τις Δυνάμεις Άμυνας του Ισραήλ (IDF) σχετικά με το περιστατικό στην περιοχή της Τζενίν, η οποία θεωρείται θερμό σημείο για την ένοπλη παλαιστινιακή δράση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο νεκρός έφηβος κηδεύτηκε από τους ομογενείς του λίγο μετά την ανακοίνωση του θανάτου του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.