ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

100 Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν από Ισραηλινούς στην Δυτική Όχθη σε τρεις εβδομάδες – Δεν έχουν καμία σχέση με την Χαμάς

Ο Μπιλάλ Άμπου Σάλαχ, δέχτηκε «μια σφαίρα στο στήθος» ενώ βρισκόταν στο χωριό Σαουίγια

100 Παλαιστίνιοι δολοφονήθηκαν από Ισραηλινούς στην Δυτική Όχθη σε τρεις εβδομάδες – Δεν έχουν καμία σχέση με την  Χαμάς

Το υπουργείο Υγείας της Παλαιστινιακής Αρχής, ανακοίνωσε πως ένας 40χρονος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε από Ισραηλινό έποικο στην περιοχή της Ναμπλούς, στη βόρεια Δυτική Όχθη.

Ο Μπιλάλ Άμπου Σάλαχ, δέχτηκε «μια σφαίρα στο στήθος» ενώ βρισκόταν στο χωριό Σαουίγια, κοντά στη Ναμπλούς.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο του χωριού, τον Μαχμούντ Χασάν, ο Σάλαχ δολοφονήθηκε ενώ μάζευε ελιές μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του στο κτήμα του, σε μικρή απόσταση από τον φράχτη του εβραϊκού οικισμού Ρεσελίμ.

«Τους επιτέθηκαν τέσσερις έποικοι και ο ένας από αυτούς, οπλισμένος με ένα τουφέκι M16, άνοιξε απροειδοποίητα πυρ εναντίον τους», είπε ο Χασάν.

Ωστόσο ο Γιόσι Ντάγκαν, ο πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου διαχείρισης των εβραϊκών οικισμών στην κατεχόμενη βόρεια Δυτική Όχθη αμφισβήτησε αυτήν την εκδοχή.

Υποστήριξε ότι οι Παλαιστίνιοι ήταν εκείνοι που επιτέθηκαν σε μια ομάδα Ισραηλινών «με σκύρα και πέτρες», θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή τους. Ένας αδειούχος στρατιώτης τους υπερασπίστηκε με το στρατιωτικό όπλο του και «έσωσε την οικογένεια», πρόσθεσε.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι είναι ενήμερος για μια «βίαιη αντιπαράθεση μεταξύ Παλαιστίνιων και Ισραηλινών πολιτών» και ότι η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότεροι από 100 Παλαιστίνοι έχουν σκοτωθεί στη Δυτική Όχθη αφότου ξέσπασε ο πόλεμος του Ισράηλ με τη Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας. Η κατάσταση στη Δυτική Όχθη ήταν ήδη τεταμένη πριν από τον πόλεμο, καθώς οι ισραηλινές δυνάμεις πραγματοποιούσαν τακτικά επιχειρήσεις και είχαν αυξηθεί οι επιθέσεις Ισραηλινών εποίκων εναντίον του παλαιστινιακού πληθυσμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.