
Μπροστά σε μια χαρακτηριστική περίπτωση των όσων εκτυλίσσονται στην Μέση Ανατολή ήρθαν Αμερικανοί στρατιώτες, οι οποίοι βρίσκονται σε αεροπορική βάση στο Κουβέιτ.
Έχοντας ενημερωθεί για μια επικείμενη «άφιξη» ιρανικών drones στο συγκεκριμένο σημείο, βρήκαν καταφύγιο από όπου κατέγραψαν με το κινητό τους τη στιγμή της επίθεσης.
Δείτε το βίντεο:
WATCH: A radar at Ali Al-Salem Air Base in Kuwait was targeted by Iranian drone strike, filmed by U.S. soldiers. pic.twitter.com/XAwyAG0D2T
— Clash Report (@clashreport) March 8, 2026
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, καταστράφηκε ένα ραντάρ στην αεροπορική βάση Ali Al-Salem, με το Κουβέιτ να γίνεται ένας εκ των κύριων στόχων των επιθέσεων της Τεχεράνης.
Οι στρατιώτες των αμερικανικών ενόπλων δυνάμεων, όπως μπορούμε να διακρίνουμε, κοίταζαν με έκπληξη το μέγεθος της έκρηξης που σημειώθηκε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.