ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Αιφνιδιαστική επίθεση των Ρώσων στη δυτική όχθη του Δνείπερου – Εγκατέλειψαν με σφοδρές απώλειες οι Ουκρανοί

Η επίθεση έγινε στο Κρίνκι, εκεί που είχαν αποβιβαστεί πριν περίπου 10 ημέρες οι Ουκρανοί

Αιφνιδιαστική επίθεση των Ρώσων στη δυτική όχθη του Δνείπερου – Εγκατέλειψαν με σφοδρές απώλειες οι Ουκρανοί

Μια αιφνιδιαστική επίθεση πραγματοποίησαν οι ρωσικές δυνάμεις στην νότια όχθη του Δνείπερου στην Χερσώνα και συγκεκριμένα στην περιοχή Κρίνκι. 

Συγκεκριμένα το στρατεύματα της 810ης Ταξιαρχίας Πεζοναυτών και της 144ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Τυφεκιοφόρων πραγματοποίησαν αιφνιδιαστική αντεπίθεση κατά των ουκρανικών δυνάμεων κοντά στο Κρίνκι.

Οι Ουκρανοί χτυπήθηκαν μέσω από τη δασώδη περιοχή και υπέστησαν σοβαρές απώλειες, εγκαταλείποντας τις θέσεις τους.

Πλέον το Κρίνκι βρίσκεται υπό ρωσικό έλεγχο, καθώς οι Ουκρανοί στρατιώτες έχουν συγκεντρωθεί σε ιδιωτικές κατοικημένες περιοχές κοντά στην όχθη του ποταμού.

Να θυμίσουμε ότι περίπου πριν 10 ημέρες οι Ουκρανοί είχαν αποβιβαστεί στη συγκεκριμένη περιοχή, με τους Ρώσους τότε να μην καταφέρνουν να τους ανακόψουν.

Την ίδια ώρα το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι οι ρωσικές δυνάμεις εξουδετέρωσαν περίπου 405 ουκρανούς στρατιώτες, 11 πυροβόλα πυροβολικού πεδίου και 12 εχθρικές βάρκες στην περιοχή της Χερσώνας κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εβδομάδας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Στην κατεύθυνση της Χερσώνας, ο εχθρός έκανε μάταιες προσπάθειες να αποβιβάσει ομάδες μάχης σε νησιά και στην αριστερή όχθη του ποταμού Δνείπερου. Ως αποτέλεσμα των προληπτικών επιχειρήσεων των ρωσικών δυνάμεων και των πυρών του πυροβολικού, οι απώλειες του ουκρανικού στρατού στην κατεύθυνση αυτή την περασμένη εβδομάδα ανήλθαν σε 405 άτομα προσωπικό, 11 πυροβόλα πεδίου, 12 βάρκες και 26 μηχανοκίνητα οχήματα», ανέφερε το υπουργείο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.