ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Μόσχα: «Αν η ΕΕ περάσει την “κόκκινη γραμμή” θα πάμε σε Γ’ ΠΠ»

Προειδοποίηση Ρωσίας προς την ΕΕ για το τι έπεται

Μόσχα: «Αν η ΕΕ περάσει την “κόκκινη γραμμή” θα πάμε σε Γ’ ΠΠ»

Στην αντεπίθεση φαίνεται να περνά η Ρωσία καθώς ο πρεσβευτής της χώρας στην Γαλλία, Αλεξάντερ Ορλόφ προέβη σε δηλώσεις που ουσιαστικά βάζει την “κόκκινη γραμμή” μεταξύ της χώρας του και της ΕΕ καθώς χωρίς περιστροφές δήλωσε ότι αν οι Βρυξέλλες τις περάσουν θα σημάνει Γ΄ΠΠ.

Αυτή η δήλωση του πρεσβευτή έρχεται μετά από οδηγία του ρωσικού ΥΠΕΞ, ενώ συνέχισε λέγοντας ότι προτάσσει τον διάλογο αναφέροντας «Αυτή την στιγμή η Ρωσία δεν βρίσκεται σε πόλεμο με την ΕΕ, ούτε και η ΕΕ με την Ρωσία αλλά υπάρχουν κόκκινες γραμμές. Αν τις περάσουν οι Ευρωπαίοι πάμε σε Γ’ΠΠ».

Τα παραπάνω μετέδωσε και η παρουσιάστρια του καναλιού ΟΡΕΝ, Πόπη Τσαπανίδου.

Σχολιάζοντας την δήλωση ο πρώην Επίτροπος της Ελλάδας στην ΕΕ Δ.Αβραμόπουλος είπε ότι «Δεν πρέπει οι διπλωμάτες να κάνουν τέτοιες δηλώσεις». Προφανώς δεν μπορεί να φανταστεί τον εαυτό του να προειδοποιεί τους εχθρούς της χώρας του..

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.