ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Οι Ρώσοι έφτασαν στην αρχική «γραμμή Σουροβίκιν» στην Ζαπορίζια! – Μπαίνουν πάλι στην Ουκρανία!

Εικόνα κατάρρευσης δίνουν οι Ουκρανοί

Οι Ρώσοι έφτασαν στην αρχική «γραμμή Σουροβίκιν» στην Ζαπορίζια! – Μπαίνουν πάλι στην Ουκρανία!

Οι ρωσικές δυνάμεις πέρασαν το όριο της «γραμμής Σουροβίκιν» στην Ζαπορίζια και μπήκαν στο έδαφος το οποίο κατείχαν οι Ουκρανοί μέχρι τις 4 Ιουνίου 2023 που ξεκίνησαν την αντεπίθεση με τα γνωστά γι αυτούς καταστροφικά αποτελέσματα.

Κινούμενοι με ορμή προς το χωριό Ραμποτίνο που είχαν καταλάβει οι Ουκρανοί με ποταμούς αίματος, το πέρασαν και έχουν μπει σε περιοχές που ήταν υπό ουκρανικό έλεγχο και προελεύνουν.

Ήδη ανακατέλαβαν τις οχυρώσεις που είχαν εγκαταλειφθεί σε έναν επιχειρησιακό ελιγμό προκειμένου να υποχωρήσουν στην δεύτερη «γραμμή Σουροβίκιν», αφού είχαν προκαλέσει βαριές απώλειες στους Ουκρανούς.

Mία τεθωρακισμένη Ταξιαρχία με άρματα Τ-90Μ και μία μηχανοκίνητη με Τ-72Β3 και ΤΟΜΑ BMP-2 ηγούνται της επίθεσης.

Αυτή την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα για να ανακόψει την ρωσική προέλαση προς βορράν.

Αλλά και στα βόρεια, ο ίδιος απεσταλμένος της εφημερίδας BILD γράφει ότι οι ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις μπήκαν στο χωριό Στεπόβοε, έξω από την Αβντιίβκα ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αποσπάσματα εφόδου του ρωσικού στρατού εισήλθαν στο έδαφος της Κρασνογκορόβκα, του τελευταίου οικισμού κοντά στο Ντόνετσκ, που ελέγχονταν από τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας.

Τον Δεκέμβριο, οι ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις υποχώρησαν στο Μπερντούτσι, αλλά συνέχισαν να κατέχουν την περιοχή μεταξύ του Στεπόβοε και του σιδηροδρομικού Σταθμού.

Το 1ο Σώμα του ρωσικού Στρατού συνεχίζει την επίθεση με μάχες σε Περβομάισκ, Νεβάλσκ και Ορλόβκα.

Γενικά πρόκειται για εικόνα άρχουσας κατάρρευσης της ουκρανικής αμυντικής διάταξης…

Τώρα οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αναφέρουν: «Οι Ρώσοι έχουν καταλάβει σχεδόν όλο το Βορρά, γίνονται σκληρές μάχες”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.