Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά σάρωσαν το Κίεβο και άλλες 5 πόλεις με υπερηχητικά βαρέα βλήματα Kh-22 Burya

Τέλος ο «πόλεμος με το γάντι» - Προετοιμασία νέας επίθεσης στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας

Ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά σάρωσαν το Κίεβο και άλλες 5 πόλεις με υπερηχητικά βαρέα βλήματα Kh-22 Burya

Πριν δύο ώρες, όπως αναφέρουν πηγές της ρωσικής Αεροπορίας στο defencenet.ru, η ρωσική Αεροπορία κτύπησε το Κίεβο και τις ουκρανικές πόλεις βόρεια από το Κίεβο, από τον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας με βλήματα αέρος-εδάφους  μεγάλου βεληνεκούς Kh-22 Burya που μετέφεραν υπερηχητικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3.

Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη χρησιμοποιήθηκαν για πρώτη φορά μαζικά μετά τον Μάιο, όταν «έλιωσαν» τους νεοναζί στο Azovstal της Μαριούπολης.

Τέσσερα ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-22M3 κτύπησαν στόχους στο Κίεβο, το Τσερνιχίφ, το Τσερκάσι, το Κιρόβογκραντ, την Πολτάβα και το Ντνεπροπετρόφσκ.

Την ίδια στιγμή επιπλέον Tu-22M3 εκτόξευσαν επίσης πάνω από την περιοχή Bryansk της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Οι Ουκρανοί δείχνουν αιφνιδιασμένοι και οι πυκνοί καπνοί από τις εκρήξεις έφταναν σε ύψος τα εκατοντάδες μέτρα, αλλά δεν θα έπρεπε: Οι Ρώσοι, όπως το pronews.gr έχει σημειώσει, έχουν αποφασίσει πλέον να κτυπήσουν το ίδιο το Κίεβο και σύντομα θα δούμε τις ρωσικές Ταξιαρχίες βόρεια της ουκρανικής πρωτεύουσας.

Η μόνη διαφορά θα είναι ότι αυτή την φορά θα μπουν από την περιοχή βορειοδυτικά του Κιέβου…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε πώς επιχειρούσαν τον Μάιο τα ίδια βομβαρδιστικά με τα ίδια όπλα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.