ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ρώσοι αξιωματούχοι μιλάνε για πρώτη φορά περί «ενσωμάτωσης» όλης της Ουκρανίας στην Ρωσική Ομοσπονδία!

Ήδη δημιουργούν ουκρανικό Στρατό

Ρώσοι αξιωματούχοι μιλάνε για πρώτη φορά περί «ενσωμάτωσης» όλης της Ουκρανίας στην Ρωσική Ομοσπονδία!

Για ενσωμάτωση της (ηττημένης) Ουκρανίας στον κορμό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, κατά το πρότυπο της Κριμαίας, του Λουγκάνσκ, του Ντονέτσκ, της Ζαπορίζια και της Χερσώνας μιλά πλέον η Μόσχα: «H ένωση ολόκληρης της Ουκρανίας με την Ρωσική Ομοσπονδία μπορεί να αποφασιστεί με δημοψήφισμα» δήλωσε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Επιτροπής Άμυνας της Κρατικής Δούμας Yuri Shvytkin!

Και συνέχισε: «Είναι ο λαός της Ουκρανίας που θα μπορούσε να κάνει μια τέτοια επιλογή, όπως εξέφρασε ο λαός της Κριμαίας και άλλων ρωσικών περιοχών τη βούλησή του να ενταχθεί στη Ρωσία»!

Το σχόλιο του ήλθε ως απάντηση στην δήλωση του Αμερικανού γερουσιαστή Chris Murphy ότι η «Ουκρανία θα μπορούσε να επιστρέψει υπό τον έλεγχο της Ρωσικής Ομοσπονδίας».

«Είναι κρίμα που ένας Αμερικανός γερουσιαστής αποφασίζει για την Ουκρανία. Έχουν οδηγήσει την Ουκρανία στο σημείο πραγματικής κατάρρευσης. Η Ουκρανία βρίσκεται ουσιαστικά στο χείλος μιας αβύσσου. Έχει πάψει να υπάρχει ως κράτος», είπε ο Yuri Shvytkin.

Μέσα στην Ουκρανία, το 78% των πολιτών θέλουν άμεση ειρήνευση με την Ρωσία και ένα ποσοστό πάνω από 50% στις κεντρικές και ανατολικές επαρχίες θέλει «στενή σχέση» με την Μόσχα.

‘Ηδη ανάμεσα στους περίπου 35.000 Ουκρανοί στρατιώτες οι οποίοι βρίσκονται σε αιχμαλωσία στη Ρωσία, επιλέγονται αυτοί που αντιμετωπίζουν την κυβέρνηση του Κιέβου ως «εχθρική» και θα αποτελέσουν τον πυρήνα για την δημιουργία ενός νέου ουκρανικού στρατεύματος πιστού στην Μόσχα.

‘Ήδη το πρώτο Τάγμα εθελοντών που αποτελείται εξ ολοκλήρου από πρώην Ουκρανούς στρατιώτες, (“Bogdan Khmelnitsky”), εντάχθηκε στον τακτικό σχηματισμό “Cascade” και πολεμούν τα στρατεύματα του Κιέβου, έχοντας υπογράψει συμβόλαια με τις ρωσικές ένοπλες δυνάμεις με τους ίδιους όρους που θα υπέγραφε οποιοσδήποτε άλλος Ρώσος και έλαβαν επίσης τη ρωσική υπηκοότητα.

Είναι γνωστό ότι ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν θεωρεί και το έχει δηλώσει, ως «γεωπολιτική καταστροφή» την διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης το 1990 με τον τρόπο που έγινε και ειδικά την απόσχιση της Ουκρανίας η οποία ήταν αναπόσπαστα συνδεδεμένη με την Ρωσία επί αρκετούς αιώνες. Και είναι φυσικό να προσπαθεί για την αποκατάστασή της στο μέτρου του δυνατού, φυσικά…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αντίδραση των Αμερικανών ήρθε δια στόματος υπουργού Άμυνας Λόιντ Όστιν: Σε μια απόρρητη ενημέρωση στη Βουλή, ο υπουργός Άμυνας Λόιντ Όστιν ενημέρωσε τα μέλη ότι «εάν δεν εγκρίνουν περισσότερα χρήματα για τον Ζελένσκι, θα στείλουμε τους θείους, τους ξαδέρφους και τους γιους σας να πολεμήσουν τη Ρωσία»!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.