ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το Ισραήλ βομβάρδισε περιοχές του νοτίου Λιβάνου λίγο πριν το διάγγελμα του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα

Το Κουβέιτ ζήτησε την άμεση ίδρυση παλαιστινικού κράτους με βάση τα σύνορα του 1967 καιι πρωτεύουσα την Ανατολική Ιερουσαλήμ

Το Ισραήλ βομβάρδισε περιοχές του νοτίου Λιβάνου λίγο πριν το διάγγελμα του ηγέτη της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα

Οι IDF βομβάρδισαν μαζικά πριν από λίγα λεπτά θέσεις της Χεζμπολάχ στο νότιο Λίβανό λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το διάγγελμα του ηγέτη της σιιτικής οργάνωσης, Χασάν Νασράλα.

Η ισραηλινή Αεροπορία και το ισραηλινό Πυροβολικό έπληξαν στόχους στα περίχωρα των πόλεων Καφρ Σούμπα, Σαλ αλ Μάρι και Χάλτα.

Η Χεζμπολάχ απάντησε με την αποστολή drone καμικάζι στο βόρειο Ισραήλ.

Φαίνεται πως το Ισραήλ δεν περίμενε το διάγγελμα του Χασάν Νασράλα και αποφάσισε να του στείλει πρώτο ένα ηχηρό μήνυμα.

Πριν από λίγα λεπτά εξέδωσε ανακοίνωση ο Eμίρης του Κουβέιτ Ναουάφ αλ-Άχμαντ αλ-Τζαμπρ αλ-Σαμπάχ, ζήτησε την ίδρυση παλαιστινιακού κράτους με βάση τα σύνορα της 4ης Ιουνίου του 1967, το οποίο θα έχει ως πρωτεύουσα του την Ανατολική Ιερουσαλήμ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.