ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Yπό ρωσικό έλεγχο η Μαρίνκα – Αποχώρησαν όλες οι ουκρανικές δυνάμεις μετά από μήνες σφοδρών μαχών

Οι Ουκρανοί έλεγχαν την πόλη από το 2014 και την χρησιμοποιούσαν για να βομβαρδίζουν το Ντονιέτσκ

Yπό ρωσικό έλεγχο η Μαρίνκα – Αποχώρησαν όλες οι ουκρανικές δυνάμεις μετά από μήνες σφοδρών μαχών

Η πόλη Μαρίνκα είναι και επίσημα πλέον υπό ρωσικό έλεγχο, καθώς μετά από σκληρές πολλών μηνών αποχώρησαν από την πόλη και οι τελευταίες ουκρανικές δυνάμεις, που έλεγχαν τους τελευταίους μήνες περίπου το 20% της πόλης. 

Οι ρωσικές δυνάμεις έφτασαν σήμερα στο δυτικό άκρο της πόλης και ύψωσαν τη σημαία τους, με τους Ουκρανούς να έχουν αποχωρήσει, μετά τις πολλές απώλειες που υπέστησαν. 

Η Μαρίνκα είναι μία πόλη δυτικά του Ντονέτσκ, η οποία βρισκόταν υπό ουκρανικό έλεγχο από το 2014 και την χρησιμοποιούσαν για να βομβαρδίζουν την μεγάλη ρωσόφωνη πόλη.

Αποτελούσε ένα πολύ μεγάλο «αγκάθι» για τους Ρώσους καθώς αξιόμαχες μονάδες τον ρωσόφωνων ήταν υποχρεωμένες να καθηλωθούν εκεί αντί να βοηθούν σε άλλα σημαντικότερα μέτωπα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.