
Με ταχύτητα φωτός, ρωσικό FPV κατέστρεψε ένα αμερικανικής προέλευσης όχημα του ουκρανικού Στρατού, κοντά στο Κουπιάνσκ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, από διάφορες πηγές του Διαδικτύου, το καίριο πλήγμα, το οποίο έγινε σε διάστημα εννιά δευτερολέπτων, σημειώθηκε σε ένα Humvee της 3ης Ταξιαρχίας Εφόδου «Αζόφ», των δυνάμεων του Κιέβου.
Δείτε βίντεο:
💥Destruction of the Ukrainian Armed Forces’ “Humvee” by the #6_army
Another attempt to unblock the Nazis in Kupyansk failed: an American-made vehicle along with the airborne troops on board was hit southwest of Kupyansk. pic.twitter.com/MJjIdsXrbz
— Military Observer (@MilitaryObs2222) November 17, 2025
Σε δρόμο επαρχιακής οδού, που οδηγεί προς το Κουπιάνσκ, τα ρωσικά FPV ανάγκασαν τους άνδρες της 3ης νεοναζί Ταξιαρχίας Εφόδου, να οπισθοχωρήσουν.
Οι μάχες διεξάγονται ακόμη, με αμείωτη ένταση, καθώς οι Ουκρανοί προβάλλουν σθεναρή αντίσταση στη ρωσική προέλαση.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.