
Τα επιθετικά αεροσκάφη της αμερικανικής Αεροπορίας Α-10 Thunderbolt II, ευρύτερα γνωστό ως «Warthog» πραγματοποιούν συνεχείς αποστολές στο Ιράκ για την εξουδετέρωση φιλοϊρανικών πολιτοφυλακών στο Ιράκ και πιο ειδικά στη Μοσούλη.
USAF A-10 Warthogs spent most of the day strafing Iranian-backed militia positions around Mosul, Iraq. pic.twitter.com/5GLcm1XVnN
— OSINTtechnical (@Osinttechnical) March 24, 2026
Τα αεροσκάφη με το πανίσχυρο πυροβόλο τους GAU-8 Avenger των 30 χλστ. προχωρούν σε συνεχείς προσβολές βάσεων ή και μεμονωμένων ομάδων των ένοπλων οργανώσεων στο πλαίσιο της νέας αναζωπύρωσης των συγκρούσεων στο Ιράκ μετά την επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.