Κανονικά θα έπρεπε να του στήσουν ανδριάντα...

Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας: «Οι Ουκρανοί έπληξαν με πυραύλους το Μπέλγκοροντ»

Έρευνα για την κακομεταχείριση Ρώσων αιχμαλώτων από τους Ουκρανούς

Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας: «Οι Ουκρανοί έπληξαν με πυραύλους το Μπέλγκοροντ»

Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι ο ουκρανικός στρατός εκτόξευσε στις 29 Μαρτίου τουλάχιστον τρεις πυραύλους από την Ουκρανία εναντίον μιας αποθήκης πυρομαχικών κοντά στην πόλη Μπέλγκοροντ της νότιας Ρωσίας, όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters επικαλούμενο το TASS.

Σύμφωνα με τη ρωσική επιτροπή, από την επίθεση τραυματίστηκαν οκτώ Ρώσοι πολίτες και καταστράφηκε μια αποθήκη.

Νωρίτερα η ίδια επιτροπή είχε ανακοινώσει ότι ξεκίνησε έρευνα για την καταγγελλόμενη «απάνθρωπη μεταχείριση» των Ρώσων αιχμαλώτων πολέμου στην Ουκρανία. Σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση βασίζεται στους ισχυρισμούς ενός Ρώσου στρατιώτη που παρέμεινε επί 29 ημέρες κρατούμενος στην Ουκρανία.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.