Όλα καλά και στην θέση τους με την «Κίμων»;

Φρουροί της Επανάστασης: «Θα κυνηγήσουμε και θα σκοτώσουμε τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μ.Νετανιάχου»

Χθες προειδοποίησαν ότι θα χρησιμοποιήσουν πιο ακριβείς και πιο καταστροφικούς βαλλιστικούς πυραύλους

Φρουροί της Επανάστασης: «Θα κυνηγήσουμε και θα σκοτώσουμε τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μ.Νετανιάχου»

Οι Φρουροί της Επανάστασης ανακοίνωσαν σήμερα Κυριακή (15/3) ότι θα «κυνηγήσουν και θα σκοτώσουν» τον ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Αν «αυτός ο εγκληματίας», ο «δολοφόνος παιδιών», ο «σιωνιστής πρωθυπουργός» βρίσκεται «ακόμη στη ζωή, θα συνεχίσουμε να τον κυνηγάμε και θα τον σκοτώσουμε», ανέφεραν οι Φρουροί της Επανάστασης μέσω του ιστοτόπου τους Sepah News.

Χθες Σάββατο (14/3) οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποίησαν ότι θα χρησιμοποιήσουν πιο ακριβείς και πιο καταστροφικούς βαλλιστικούς πυραύλους.

Όπως τόνισαν διαθέτουν στρατηγικά όπλα υψηλής ικανότητας και μεγάλο απόθεμα πυραύλων για το ενδεχόμενο κλιμάκωσης της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή.

Σε επίσημες δηλώσεις που μεταδόθηκαν από κρατικά μέσα, οι Φρουροί της Επανάστασης χαρακτήρισαν «νόμιμους στόχους» τις στρατιωτικές και άλλες υποδομές των ΗΠΑ και των συμμάχων τους στην περιοχή των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Παράλληλα, ανώτεροι αξιωματούχοι των IRGC τόνισαν ότι δεν έχουν «εξαντλήσει όλα τα χαρτιά τους» και ότι συνεχίζουν να διαθέτουν σημαντικά μέσα αντίδρασης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο χρήσης ακόμη πιο ισχυρών όπλων ή άλλων στρατηγικών ενεργειών εάν η αντιπαράθεση συνεχιστεί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.