ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

G20: Η Καναδή υπ.Οικονομικών αποχώρησε από τη συνεδρίαση διαμαρτυρόμενη για τη συμμετοχή της Ρωσίας

Αποχώρησαν και οι υπουργοί οικονομικών της Γαλλίας και των ΗΠΑ

G20: Η Καναδή υπ.Οικονομικών αποχώρησε από τη συνεδρίαση διαμαρτυρόμενη για τη συμμετοχή της Ρωσίας

H Καναδή υπουργός Οικονομικών, Κρίστια Φρίλαντ, αποχώρησε από τη συνεδρίαση της ολομέλειας της G20 στην Ουάσινγκτον σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την συμμετοχή της Ρωσίας.

«Οι συνεδριάσεις αυτής της εβδομάδας στην Ουάσινγκτον αφορούν την υποστήριξη της παγκόσμιας οικονομίας – και η παράνομη ρωσική επέμβαση στην Ουκρανία συνιστά σοβαρή απειλή για την παγκόσμια οικονομία», δήλωσε μέσω Twitter προσθέτοντας ότι η Ρωσία δεν θα έπρεπε να συμμετάσχει.

«Οι δημοκρατίες του κόσμου δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια απέναντι στη συνεχιζόμενη ρωσική επέμβαση. Σήμερα ο Καναδάς και ορισμένοι δημοκρατικοί εταίροι μας αποχώρησαν από την ολομέλεια της G20 όταν η Ρωσία ζήτησε να παρέμβει», δήλωσε η Φρίλαντ, η οποία είναι επίσης αντιπρόεδρος της κυβέρνησης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Αμερικανίδα υπουργός Οικονομικών Τζάνετ Γέλεν, ο διοικητής της Τράπεζας της Αγγλίας ‘Αντριου Μπέιλι, ο Γάλλος υπουργός Οικονομικών Λεμέρ και άλλοι είναι ανάμεσα σε αυτούς που αποχώρησαν από τη σύνοδο της “Ομάδας των 20” πιο ανεπτυγμένων οικονομικά χωρών, πριν πάρει τον λόγο ο Ρώσος αντιπρόσωπος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.