ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Γάζα: Ο ισραηλινός Στρατός εντόπισε και κατέστρεψε υπόγειο εργοστάσιο κατασκευής όπλων της Χαμάς (βίντεο) 

Την προηγούμενη εβδομάδα στρατιώτες της 179ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας πραγματοποίησαν επιδρομή σε ένα συγκρότημα της Χαμάς

Γάζα: Ο ισραηλινός Στρατός εντόπισε και κατέστρεψε υπόγειο εργοστάσιο κατασκευής όπλων της Χαμάς (βίντεο) 

Ο ισραηλινός Στρατός εντόπισε και κατέστρεψε ένα υπόγειο εργοστάσιο κατασκευής όπλων της Χαμάς που βρισκόταν στην ακτή της κεντρικής Γάζας.

Σύμφωνα με τις IDF την προηγούμενη εβδομάδα στρατιώτες της 179ης Τεθωρακισμένης Ταξιαρχίας, της μονάδας καταδρομών Shayetet 13 του Πολεμικού Ναυτικού και της επίλεκτης μονάδας μηχανικού μάχης Yahalom πραγματοποίησαν επιδρομή σε ένα συγκρότημα της Χαμάς, όπου εντόπισαν αρκετά φρεάτια που οδηγούσαν σε σήραγγες.

Συγκεκριμένα τα φρεάτια των σηράγγων οδηγούσαν σε ένα υπόγειο δίκτυο που εκτείνεται σε εκατοντάδες μέτρα, σύμφωνα με τις IDF, οι οποίες προσθέτουν ότι τα στρατεύματα εντόπισαν μια κρύπτη με όπλα, συμπεριλαμβανομένων όλμων, χειροβομβίδων και RPG.

Παράλληλα σε κοντινή απόσταση βρέθηκαν από την Shayeter 13 και την Yahalom αρκετές ακόμη σήραγγες. Πρόκειται για σήραγγες που οδηγούσαν σε ένα άλλο υπόγειο δίκτυο επισημαίνουν οι IDF.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμη οι Αμυντικές Δυνάμεις του Ισραήλ προσθέτουν ότι οι σήραγγες διέθεταν παγιδευμένες πόρτες. Πίσω από αυτές οι IDF εντόπισαν ένα εργοστάσιο κατασκευής όπλων. Το δωμάτιο είχε μηχανήματα, ανεμιστήρες ψύξης, εκρηκτικά και καύσιμα πυραύλων. Λίγο αργότερα οι συγκεκριμένες σήραγγες καταστράφηκαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.