ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Γάζα: Παλαιστίνιοι ξεχύθηκαν στους δρόμους και πανηγυρίζουν μετά την ανακοίνωση της Χαμάς για κατάπαυση του πυρός 

Οι ΗΠΑ θα συζητήσουν με τους συμμάχους τους στη Μέση Ανατολή την απάντηση της Χαμάς στην πρόταση για κατάπαυση του πυρός

Γάζα: Παλαιστίνιοι ξεχύθηκαν στους δρόμους και πανηγυρίζουν μετά την ανακοίνωση της Χαμάς για κατάπαυση του πυρός 

Στη δημοσιότητα δόθηκαν βίντεο που δείχνουν τους Παλαιστίνιους να πανηγυρίζουν στη Γάζα για την είδηση ότι η Χαμάς αποδέχτηκε την κατάπαυση του πυρός παρά τις αντιδράσεις του Ισραήλ. 

Παιδιά φαίνονται να χαμογελούν καθώς τα πλήθη στη νοτιότερη πόλη της Γάζας, τη Ράφα, σηκώνουν τα χέρια τους στον αέρα για να πανηγυρίσουν – παρά το γεγονός ότι η συμφωνία που αποδέχθηκε η Χαμάς φέρεται να είναι «μη αποδεκτή» από τους Ισραηλινούς.

Η είδηση ότι η Χαμάς αποδέχθηκε την κατάπαυση του πυρός ήρθε αφού το Ισραήλ διέταξε 100.000 Παλαιστίνιους στη Ράφα να μετακινηθούν σε μια ανθρωπιστική ζώνη πριν από μια επίθεση που είχε υποσχεθεί εδώ και καιρό για να νικήσει αυτό που οι IDF λένε ότι είναι το τελευταίο προπύργιο των μαχητών της Χαμάς.

Πλήθος κόσμου ζητωκραυγάζει στους δρόμους της Γάζας

Πλάνα έρχονται από πανηγυρισμούς που λαμβάνουν χώρα στη Γάζα μετά την έκδοση ανακοίνωσης από τη Χαμάς που αναφέρει ότι συμφώνησαν σε κατάπαυση του πυρός.

Ο Abdulhakim Abu Riash, φωτογράφος στη Γάζα, μοιράστηκε ένα απόσπασμα με πλήθη να ζητωκραυγάζουν στους δρόμους και γυναίκες να δακρύζουν μετά το άκουσμα της ανακοίνωσης.

Ο στρατιωτικός εκπρόσωπος του Ισραήλ δήλωσε ότι όλες οι προτάσεις σχετικά με τις διαπραγματεύσεις για την απελευθέρωση των ομήρων στη Γάζα εξετάζονται σοβαρά και ότι παράλληλα συνεχίζει να επιχειρεί στην περιοχή που ελέγχεται από τη Χαμάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι ΗΠΑ δήλωσαν ότι θα συζητήσουν τις επόμενες ώρες με τους συμμάχους τους στη Μέση Ανατολή την απάντηση της Χαμάς στην πρόταση για κατάπαυση του πυρός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.