ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Γενς Στόλτενμπεργκ: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν πρέπει να εξαπλωθεί»

«Έχουμε ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι η σύγκρουση δεν θα κλιμακωθεί και δεν θα εξαπλωθεί εκτός της Ουκρανίας»

Γενς Στόλτενμπεργκ: «Ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν πρέπει να εξαπλωθεί»

Ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, κατά τη διάρκεια συζήτησης για την ασφάλεια στην Ευρώπη με τον πρόεδρο της Λετονίας Έγκιλς Λέβιτς, ξεκαθάρισε ότι ο πόλεμος στην Ουκρανία δεν πρέπει να εξαπλωθεί.

Κάνοντας λόγο για «βάναυση εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία», ο Στόλτενμπεργκ ανέφερε ότι πολλοί άμαχοι έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί από τις ρωσικές δυνάμεις.

«Υπάρχουν αξιόπιστες αναφορές ότι οι πολίτες δέχονται επίθεση ενώ προσπαθούν να εκκενώσουν. Η επίθεση εναντίον αμάχων είναι έγκλημα πολέμου και είναι εντελώς απαράδεκτη», τόνισε.

Σύμφωνα με τον ΓΓ του ΝΑΤΟ, οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί στη Ρωσία είναι αρκετές και αυστηρές, ωστόσο, σημείωσε ότι η κατάσταση θα μπορούσε να τεθεί εκτός ελέγχου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Συμμαχία έχει αυξήσει σημαντικά την παρουσία της στα ανατολικά, επισημαίνοντας ότι «έχουμε ευθύνη να διασφαλίσουμε ότι η σύγκρουση δεν θα κλιμακωθεί και δεν θα εξαπλωθεί εκτός της Ουκρανίας», ενώ πρόσθεσε ότι το ΝΑΤΟ θέλει να προστατεύσει κάθε τμήμα των συμμάχων χωρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.