Αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει, θα πεινάσει και η άλλη μισή Ελλάδα από τις ακυρώσεις στα χειμερινά θέρετρα...

Geran-3: Πρώτη εμφάνιση των αεριωθουμένων drone πάνω από την Ουκρανία

Η ύπαρξή του δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα ακόμη

Geran-3: Πρώτη εμφάνιση των αεριωθουμένων drone  πάνω από την Ουκρανία

Το Geran-2 είναι η ρωσική εκποίηση του ιρανικού Shahed 136 το οποίο είναι ένα αιωρούμενο πυρομαχικό – drone καμικάζι. Εφοδιασμένο με εμβολοφόρο κινητήρα μπορει να αναπτύσσει ταχύτητα 200 χλμ. και το βάρος απογείωσης είναι περίπου 250 κιλά, εκ των οποίων τα 50 είναι η πολεμική κεφαλή. Η εμβέλεια πτήσης φτάνει τα 1.000 χλμ. και η αυτονομία του έως και 6 ώρες.

Η ύπαρξη μιας ακόμη νέας έκδοσης με κινητήρα τζετ φημολογείτο αλλά δεν είχε ποτέ παρουσιαστεί επίσημα, όπως ούτε και τώρα. Βίντεο όμως καταγράφει ένα από αυτά τα drone που έχουν τον κωδικό Geran-3 να πετά κάπου πάνω από την ανατολική Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.