ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Για ποιο λόγο η ρωσική Αεροπορία δεν έχει καταφέρει να ανακόψει την ουκρανική επίθεση στο Χάρκοβο

Ερωτήματα για την ανυπαρξία της ρωσικής Αεροπορίας

Για ποιο λόγο η ρωσική Αεροπορία δεν έχει καταφέρει να ανακόψει την ουκρανική επίθεση στο Χάρκοβο

Πολλά τα ερωτήματα για ποιο λόγο η ρωσική Αεροπορία έχει αποτύχει να προσβάλλει αποφασιστικά τις ουκρανικές δυνάμεις στο Χάρκοβο.

Σύμφωνα με αναλυτές η απάντηση έχει να κάνει με την ουκρανική Αεράμυνα αλλά και την έλλειψη κατάλληλων συστημάτων αυτοπροστασίας στα ρωσικά μαχητικά.

Όπως αναφέρεται η ρωσική Αεροπορία εμπλέκει στην Ουκρανία μαχητικά Su-35S, Su-30SM, Su-34, Su-25SM3, αλλά η παρουσία ουκρανικών συστημάτων μεγάλης/μέσης εμβέλειας όπως S-300PS/V1 και Buk-M1 τα οποία έχουν μετακινηθεί πλησίον του μετώπου έχει αποθαρρύνει τη ρωσική Αεροπορία να επιχειρεί σε μεγάλα/μέσα ύψη.

Παράλληλα αν και τα Su-34 τα οποία είναι και τα πιο σύγχρονα βομβαρδιστικά στο τακτικό πεδίο μάχης της ρωσικής Αεροπορίας δεν φέρουν ρυμουλκούμενα δολώματα και περιορίζονται στη χρήση του ατρατκιδίου ηλεκτρονικού πολέμου L175VU.

Από την άλλη φανερή είναι η αδυναμία της ρωσικής Αεροπορίας να πραγματοποιήσει επιχειρήσεις SEAD με τα μαχητικά Su-35S παρά το γεγονός ότι διαθέτει τέτοιους πυραύλους όπως ο Kh-31P.

Κατά συνέπεια οι αποστολές περιορίζονται στα αεροσκάφη εγγύς υποστήριξης Su-25 τα οποία αν και πετούν σε πολύ χαμηλό ύψος ακόμη και στα 50 μέτρα αυτό επιβαρύνει τη συνολική αντίληψη της περιβάλλουσας κατάστασης και μεγιστοποιεί τα περιθώρια λάθους. Όπως επίσης αναφέρεται τα αεροσκάφη πραγματοποιούν δύο –τοπ πολύ περάματα- πάνω από το στόχο εξαπολύουν ρουκέτες και στην συνέχεια επιτρεπόσουν στο ρωσικό εναέριο χώρο.

https://twitter.com/Lastkombo/status/1568947969092616193

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.