Αν η κυβέρνηση δεν υποχωρήσει, θα πεινάσει και η άλλη μισή Ελλάδα από τις ακυρώσεις στα χειμερινά θέρετρα...

H «έκπληξη» της Spetsnaz σε Ουκρανούς στρατιώτες στο Μπριάνσκ είχε άσχημο αποτέλεσμα – Δείτε βίντεο

Η Spetsnaz έχει επιστρέψει για τα καλά στο ρωσοουκρανικό μέτωπο

H «έκπληξη» της Spetsnaz σε Ουκρανούς στρατιώτες στο Μπριάνσκ είχε άσχημο αποτέλεσμα – Δείτε βίντεο

Τρεις Ουκρανοί στρατιώτες εξοντώθηκαν με συνοπτικές διαδικασίες, σε δασώδη έκταση του Μπριάνσκ.

Οι άνδρες των δυνάμεων του Κιέβου κάθονταν, όπως μπορούμε να δούμε, σε μια σκηνή, όταν ένα ρωσικό FPV τους εντόπισε και σε χρόνο μηδέν, τους εξουδετέρωσε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πλήγματα σημειώθηκαν από χειριστές μη επανδρωμένων αεροσκαφών υποομάδας της Spetsnaz.

Δείτε το βίντεο:

Η εξειδικευμένη τόσο σε τετ α τετ & αστικές μάχες, όσο και σε στοχευμένα πλήγματα με τη χρήση ΜΕΑ, ομάδα των ρωσικών δυνάμεων έχει επιστρέψει για τα καλά στο μέτωπο.

Άλλωστε, δεν είναι τυχαία και η αισθητή προώθηση των Ρώσων σε πόλεις, που μέχρι πρότινος ο Στρατός δυσκολευόταν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.