
Η ισραηλινή Αεροπορία βομβάρδισε τα κεντρικά γραφεία της Εθνικής Ισλαμικής Τράπεζας στη συνοικία Ριμάλ στη Γάζα.
Την ίδια στιγμή, ισραηλινά πολεμικά πλοία βάλουν κατά στόχων στα παράλια της Γάζας.
Να σημειωθεί ότι η Χαμάς ισχυρίζεται πως έχει καταρρίψει τέσσερα ισραηλινά αεροσκάφη, με φορητά αντιεροπορικά.
The National Islamic Bank of Gaza appears to have been Totally Destroyed following a recent Airstrike by the Israeli Air Force. pic.twitter.com/GA1oJdJTCQ
— OSINTdefender (@sentdefender) October 8, 2023
National Islamic Bank of Gaza appears to have been Totally Destroyed pic.twitter.com/zg6TrpMy8N
— Tamil Pokkisham – Vicky (@vickneswarang) October 8, 2023
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.