ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Μόσχα ανέβαλε τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ για τα πυρηνικά

Αξιωματούχοι των δύο χωρών θα συναντηθούν στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου

Η Μόσχα ανέβαλε τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ για τα πυρηνικά

Η Ρωσία ανέβαλε μονομερώς τις συνομιλίες για τον πυρηνικό αφοπλισμό με τις ΗΠΑ οι οποίες είχαν προγραμματιστεί για αυτήν την εβδομάδα, σύμφωνα με την εφημερίδα Kommersant, επικαλούμενη την αμερικανική πρεσβεία.

Το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε σε ανακοίνωσή του ότι οι συνομιλίες μεταξύ Μόσχας και Ουάσιγκτον στο Κάιρο δεν θα πραγματοποιηθούν πλέον αυτή την εβδομάδα.

Αξιωματούχοι από τις δύο χώρες επρόκειτο να συναντηθούν στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 6 Δεκεμβρίου για να συζητήσουν την επανέναρξη των επιθεωρήσεων στο πλαίσιο της συνθήκης New START για τη μείωση των πυρηνικών όπλων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Συνθήκη New START μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας επεκτάθηκε πέρυσι για μία ακόμη πενταετία και έχει ως στόχο τη μείωση των στρατηγικών πυρηνικών όπλων που διαθέτουν τα δύο μεγαλύτερα πυρηνικά οπλοστάσια στον κόσμο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.