ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Η οργάνωση της Χαμάς δεν γνωρίζει που βρίσκονται όλοι οι αιχμάλωτοι

«Η οργάνωση χρειάζεται χρόνο για να εντοπίσει όλους τους Ισραηλινούς που "μεταφέρθηκαν στη Γάζα"»

Η οργάνωση της Χαμάς δεν γνωρίζει που βρίσκονται όλοι οι αιχμάλωτοι

Η Χαμάς εξέφρασε για ακόμη μια φορά τη θέση της να μην επιστρέψει κανείς αιχμάλωτος  προτού συμφωνηθεί η κατάπαυση του πυρός με το Ισραήλ.

Όπως ανέφερε ο Αμπού Χαμίντ, μέλος της αντιπροσωπείας της Χαμάς που επισκέπτεται τη Ρωσία, μιλώντας στη ρωσική εφημερίδα «Kommersant» η Χαμάς δεν θα μπορέσει να απελευθερώσει περισσότερους ομήρους πριν συμφωνηθεί εκεχειρία.

Παράλληλα, ο Χαμίντ υποστήριξε ότι η οργάνωση χρειάζεται χρόνο για να εντοπίσει όλους τους Ισραηλινούς που «μεταφέρθηκαν στη Γάζα» από άλλες παλαιστινιακές παρατάξεις.

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την παλαιστινιακή οργάνωση έχουν χάσει τη ζωή τους περίπου 50 αιχμάλωτοι, συνέπεια των ισραηλινών επιχειρήσεων στη Λωρίδα της Γάζας.

Η αρχική εκτίμηση έκανε λόγο για 21 νεκρούς, ανάμεσά τους και τέσσερις ξένοι υπήκοοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Σύμφωνα με τις ταξιαρχίες Αλ Κασάμ, περίπου 50 σιωνιστές όμηροι σκοτώθηκαν στη Λωρίδα της Γάζας ως αποτέλεσμα των ισραηλινών βομβαρδισμών και σφαγών» είπε ο Ουμπέιντα, σύμφωνα με το ria novosti.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.