ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η Ουκρανία παραδέχθηκε ότι σκότωσε τους 65 Ουκρανούς αιχμαλώτους επειδή «Δεν είχαμε ειδοποιηθεί για την πτήση του ρωσικού Il-76»!

To Kίεβο παραδέχθηκε το έγκλημα - Οι στρατιώτες επρόκειτο να ανταλλαχθούν με Ρώσους αιχμαλώτους

Η Ουκρανία παραδέχθηκε ότι σκότωσε τους 65 Ουκρανούς αιχμαλώτους επειδή «Δεν είχαμε ειδοποιηθεί για την πτήση του ρωσικού Il-76»!

H Oυκρανία παραδέχθηκε ότι κατέρριψε το ρωσικό μεταγωγικό αεροσκάφος Il-76 στο Μπέλγκοροντ με τους 65 Ουκρανούς αιχμαλώτους και απλά η μυστική υπηρεσία GUR, η οποία βαρύνεται με πολλά εγκλήματα κατά του ρωσόφωνου πληθυσμού της χώρας ανακοίνωσε ότι  «Σήμερα είχε προγραμματιστεί ανταλλαγή αιχμαλώτων με τη Ρωσία. Δεν ενημερωθήκαμε με ποιο τρόπο θα μεταφέρονταν οι Ουκρανοί αιχμάλωτοι και δεν μας ζητήθηκε να μην κτυπάμε στόχους στην περιοχή».

Το γραφείο του Προέδρου της Ουκρανίας δεν έχει σχολιάσει το συμβάν. Ο σύμβουλος του Ζελένσκι, Mikhail Podolyak, απαντώντας σε ερώτηση δυτικών δημοσιογράφων σχετικά με την τραγωδία Il-76, είπε ότι «Δεν ήταν ακόμη έτοιμος να απαντήσει σε αυτήν την ερώτηση».

Στην ανακοίνωση του ουκρανικό Γενικό Επιτελείο αναφέρει ότι «Θα κτυπάνε στόχους στο Μπέλγκοροντ αφού Ρωσία βομβαρδίζει το Χάρκοβο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι ουκρανικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν να λαμβάνουν μέτρα για την καταστροφή οχημάτων παράδοσης όπλων στην κατεύθυνση Μπέλγκοροντ-Χάρκοβο» αλλά είναι πραγματικά ανόητο αυτό που λένε για να δικαιολογήσουν την σφαγή από φίλια πυρά των αιχμαλώτων τους: Στο Μπέλγκοροντ δεν μεταφέρουν οι Ρώσοι όπλα από αέρος, ακριβώς για τον λόγο ότι βρίσκεται εντός του βεληνεκούς των ουκρανικών αντιαεροπορικών όπλων! 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.