ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η Ρωσία απαγόρευσε στον Καναδό πρωθυπουργό Τ.Τριντό να μπει στη χώρα

Η Ρωσία απαντά στις κυρώσεις

Η Ρωσία απαγόρευσε στον Καναδό πρωθυπουργό Τ.Τριντό να μπει στη χώρα

Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα την επιβολή κυρώσεων σε 313 Καναδούς αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρωθυπουργός της χώρας Τζάστιν Τριντό στον οποίο απαγορεύτηκε και η είσοδος στην χώρα.

Εκτός του Τριντό, απαγορεύεται στο εξής η είσοδος στη Ρωσία και στην υπουργό Εξωτερικών Μέλανι Ζολί, την υπουργό Άμυνας Ανίτα Άναντ και στα περισσότερα μέλη του κοινοβουλίου.

Σύμφωνα με τη Μόσχα, οι κυρώσεις επιβλήθηκαν σε αντίποινα για την «αντιρωσική» στάση της καναδικής κυβέρνησης.

Νωρίτερα, ο Καναδάς έβαλε κυρώσεις σε 15 Ρώσους αξιωματούχους οι οποίοι «διευκόλυναν και στήριξαν» την επέμβαση στην Ουκρανία.

 «Ο Καναδάς δεν θα διστάσει να λάβει περαιτέρω μέτρα εάν η ρωσική ηγεσία δεν αντιστρέψει την πορεία της» ανέφερε η Ζολί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι καναδικές κυρώσεις, που πλήττουν κυβερνητικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους, ανακοινώθηκαν λίγη ώρα πριν απευθυνθεί στο καναδικό κοινοβούλιο, μέσω βιντεοκλήσης, ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.