Όχι απλώς «τον ήπιαμε» αλλά στραφήκαμε να μας σώσει η τουρκόφιλη Αίγυπτος! Καμία ελπίδα...

Η Ρωσία ετοιμάζει ομάδες κρούσης με μη επανδρωμένα άρματα μάχης Τ-72

Σε εξέλιξη το project Shturm

Η Ρωσία ετοιμάζει ομάδες κρούσης με μη επανδρωμένα άρματα μάχης Τ-72

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Η Ρωσία είναι έτοιμη για τη δημιουργία ειδικών μονάδων εξοπλισμένων με μη επανδρωμένα άρματα μάχης βασισμένα στο T-72 για την υποστήριξη επιθετικών επιχειρήσεων στην Ουκρανία.

Βαρέα μη -επανδρωμένα άρματα θα επιτίθονται με πυρά του πυροβόλου των 125χλστ. κατά οχυρώσεων την στιγμή που άλλα μη-επανδρωμένα άρματα με πυροβόλα των 30χλστ θα καταστρέφουν υποστηρικτικές δομές και drone.

Τα άρματα θα δουλεύουν με ΑΙ εκτός του επανδρωμένου ελέγχου, με στοιχεία σε real-time από εναέρια drone που θα εντοπίζουν τα σημεία αντίστασης.

Το σχέδιο στοχεύει στη μείωση του κινδύνου για το πλήρωμα και στην αύξηση της υποστήριξης πυρών σε περιοχές υψηλού κινδύνου.

Στο πλαίσιο του project Shturm, έχουν αναπτυχθεί διάφορες διαμορφώσεις μη επανδρωμένων τεθωρακισμένων οχημάτων, συμπεριλαμβανομένου ενός μοντέλου εξοπλισμένου με πυροβόλο των 125 χλστ. και μιας έκδοσης υποστήριξης με δύο αυτόματα πυροβόλα των 30 χλστ.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.