ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η ρωσική Αεροπορία κτύπησε με ελικόπτερα Mil Mi-35 βάση φιλοαμερικανών παραστρατιωτικών στην Συρία (βίντεο)

Ισοπεδώθηκε η βάση

Η ρωσική Αεροπορία κτύπησε με ελικόπτερα Mil Mi-35 βάση φιλοαμερικανών παραστρατιωτικών στην Συρία (βίντεο)

Επιθετικά ελικόπτερα Mil Mi-35 της ρωσικής Αεροπορίας κατάφεραν να εντοπίσουν και να καταστρέψουν με επιτυχία τη βάση της ομάδας Liwa Shuhada El-Karyatein, τα μέλη της οποίας εκπαιδεύτηκαν σε αμερικανικές εγκαταστάσεις στη ζώνη Al-Tanf, στην ανατολική Συρία.

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας έδειξε σε βίντεο την επιχείρηση καταστροφής της βάσης.

Το πλήρωμα χτύπησε τις θέσεις των μαχητών και εξόντωσε όλους τους στρατιώτες που κρύβονταν στις σπηλιές.

«Οι μαχητές της Liwa Shuhada El-Karyatein είχαν δημιουργήσει κρυφές οχυρώσεις στην έρημο της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας, από όπου έκαναν εξόδους και δολιοφθορές κατά του άμαχου πληθυσμού και των υποδομών της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας.

Αυτή η τρομοκρατική ομάδα εδρεύει στη ζώνη al-Tanf, προμηθεύεται οπλισμό και εκπαιδεύεται από τις Δυνάμεις των Ειδικών Επιχειρήσεων του αμερικανικού Στρατού.

Οι πιλότοι των ρωσικών αεροδιαστημικών δυνάμεων κατέστρεψαν με επιτυχία όλους τους μαχητές» αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο βίντεο, μπορείτε να δείτε πώς ρωσικά ελικόπτερα εκτοξεύουν πυραύλους εναντίον της βάσης των φιλοαμερικανικών παραστρατιωτικών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.