ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Η United Aircraft Corporation ανέπτυξε UAV για εκτόξευση από… Sukhoi Su-57!

Έχει ένα έξυπνο σύστημα αναζήτησης και καθοδήγησης που βασίζεται σε εκπαιδευμένα νευρωνικά δίκτυα

Η United Aircraft Corporation ανέπτυξε UAV για εκτόξευση από… Sukhoi Su-57!

Η United Aircraft Corporation φέρεται πως κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ένα αεροσκάφος UAV για το Sukhoi Su-57. 

Το μη επανδρωμένο αεροσκάφος περιέχει άτρακτο με κεφαλή, μεσαία και ουρά μέρη, μονάδα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας με ακροφύσιο και εισαγωγή αέρα, σαρωμένη πτέρυγα, ουρά με δύο πτερύγια, κεφαλή που βρίσκεται μέσα στην άτρακτο.

Έχει οπτικό σύστημα, αισθητήρες συστήματος πλοήγησης και ένα έξυπνο σύστημα αναζήτησης και καθοδήγησης που βασίζεται σε εκπαιδευμένα νευρωνικά δίκτυα.

Εκτοξεύεται και πετάει κατά μήκος μιας δεδομένης διαδρομής για να φτάσει σε μια δεδομένη περιοχή, αναζητά στόχους, τους αναγνωρίζει, μεταδίδει πληροφορίες σχετικά με ανιχνευμένους και αναγνωρισμένους στόχους σε ένα εναέριο σταθμό διοίκησης ή κινητό έδαφος σταθμός ελέγχου, λαμβάνει την απόφαση να εμπλέξει ένα αντικείμενο ανεξάρτητα ή με τη βοήθεια ενός χειριστή κέντρου ελέγχου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αυτό εξασφαλίζει αύξηση του εύρους εμπλοκής στόχου και αύξηση της ασφάλειας του αεροσκάφους μεταφοράς. 2 n. και 6 μισθό f-ly, 3 ill.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.