ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Η Βρετανία στέλνει θωρακισμένα οχήματα Stormer στην Ουκρανία

Θα εφοδιάσουν τις ουκρανικές δυνάμεις με έναν μικρό αριθμό οχημάτων μάχης

Η Βρετανία στέλνει θωρακισμένα οχήματα Stormer στην Ουκρανία

Ο υπουργός Άμυνας Μπεν Ουάλας, ανακοίνωσε σήμερα πώς η Βρετανία θα στείλει στην Ουκρανία μικρό αριθμό τεθωρακισμένων οχημάτων Stormer, εξοπλισμένων με εκτοξευτήρες αντιαεροπορικών πυραύλων.

Ο Ουάλας είπε ότι σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των βρετανικών υπηρεσιών περίπου 15.000 Ρώσοι στρατιώτες έχουν σκοτωθεί στον πόλεμο ενώ 2.000 θωρακισμένα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων και 530 αρμάτων, καταστράφηκαν. Έχουν επίσης καταστραφεί 60 ελικόπτερα και μαχητικά αεροσκάφη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Μπορώ να ανακοινώσω τώρα στη Βουλή (των Κοινοτήτων) ότι θα δωρίσουμε μικρό αριθμό θωρακισμένων οχημάτων, εξοπλισμένων με εκτοξευτήρες για αυτούς τους αντιαεροπορικούς πυραύλους», πρόσθεσε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.