ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Η ιρακινή Κατάεμπ Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι σταματά τις επιθέσεις κατά των αμερικανικών δυνάμεων

«Ανακοινώνουμε την αναστολή των στρατιωτικών επιχειρήσεων για να αποφύγουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση την ιρακινή κυβέρνηση»

Η ιρακινή Κατάεμπ Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι σταματά τις επιθέσεις κατά των αμερικανικών δυνάμεων

Την αναστολή όλων των στρατιωτικών της επιχειρήσεων κατά των αμερικανικών στρατευμάτων στην περιοχή, ανακοίνωσε ιρακινή οργάνωση Κατάεμπ Χεζμπολάχ

“Ανακοινώνουμε την αναστολή των στρατιωτικών μας επιχειρήσεων και των επιχειρήσεων ασφαλείας κατά των δυνάμεων κατοχής, προκειμένου να αποφύγουμε να φέρουμε σε δύσκολη θέση την ιρακινή κυβέρνηση”, ανακοίνωσε στο site της η Χεζμπολάχ με την Ουάσιγκτον να υπόσχεται αντίποινα μετά την επίθεση με drone στην Συρία που στοίχισε τη ζωή σε τρεις Αμερικανούς στρατιώτες.

Το Πεντάγωνο είχε επισημάνει πιθανή ευθύνη των Ταξιαρχιών της Χεζμπολάχ στη φονική επίθεση σε αμερικανική βάση επιμελητειακής υποστήριξης που βρίσκεται κοντά στα σύνορα με το Ιράκ και τη Συρία.

Η ιρακινή οργάνωση δεν έχει κάποια άμεση σχέση με την Χεζμπολάχ του Λιβάνου, παρά μόνο ότι είναι επίσης σιιτική.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.