ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ηγέτης Χεζμπολάχ: «Το Ισραήλ θα πληρώσει με αίμα τις επιθέσεις εναντίον του Λιβάνου»

Νωρίτερα σήμερα, η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι δύο μέλη της σκοτώθηκαν

Ηγέτης Χεζμπολάχ: «Το Ισραήλ θα πληρώσει με αίμα τις επιθέσεις εναντίον του Λιβάνου»

Η Χεζμπολάχ προειδοποίησε για κλιμάκωση των επιθέσεων κατά του Ισραήλ ως απάντηση των ισραηλινών πληγμάτων που σημειώθηκαν την τρέχουσα εβδομάδα.

Μάλιστα η λιβανέζικη οργάνωση δηλώνει ότι το Ισραήλ θα πληρώσει το τίμημα των επιθέσεων «με αίμα».

«Η απάντηση στη σφαγή πρέπει να είναι η συνέχιση του έργου της αντίστασης στο μέτωπο και η κλιμάκωση της στο μέτωπο», δήλωσε ο ηγέτης της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα σε τηλεοπτικό διάγγελμα.

«Οι γυναίκες μας και τα παιδιά μας που σκοτώθηκαν αυτές τις ημέρες και ο εχθρός θα πληρώσει το τίμημα της αιματοχυσίας τους με αίμα», ανέφερε ακόμη ο Νασράλα.

Νωρίτερα σήμερα, η Χεζμπολάχ ανακοίνωσε ότι δύο μέλη της σκοτώθηκαν, ενώ η σύμμαχος της Χεζμπολάχ, Αμάλ, ανέφερε ότι τρία μέλη της έχασαν τη ζωή τους από ισραηλινό χτύπημα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι Ισραηλινές Δυνάμεις Άμυνας ανακοίνωσαν την Πέμπτη ότι εξουδετέρωσαν έναν ανώτερο διοικητή της Χεζμπολάχ στην επίλεκτη δύναμη Ραντουάν της τρομοκρατικής οργάνωσης που ήταν υπεύθυνος για μια βομβιστική επίθεση του Μαρτίου 2023 στο βόρειο Ισραήλ, μαζί με τον αναπληρωτή του, σε χτύπημα που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης στον νότιο Λίβανο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.