Και όλα αυτά, γιατί;

ΗΠΑ: «Έχουμε χτυπήσει 6.000 στόχους» – Οι Κινέζοι επιδεικνύουν ομοιώματα που έχουν πουλήσει και στο Ιράν (βίντεο)

Πάνω από 90 ιρανικά σκάφη έχουν επίσης υποστεί ζημιές ή καταστραφεί

ΗΠΑ: «Έχουμε χτυπήσει 6.000 στόχους» – Οι Κινέζοι επιδεικνύουν ομοιώματα που έχουν πουλήσει και στο Ιράν (βίντεο)

Στην τελευταία του ενημέρωση στα social media, το Κεντρικό Στρατηγείο των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή (CENTCOM) ανέφερε ότι έχουν χτυπηθεί περίπου 6.000 στόχοι στο Ιράν από τότε που οι ΗΠΑ και το Ισραήλ ξεκίνησαν τις πρώτες επιθέσεις, στις 28 Φεβρουαρίου.

Πάνω από 90 ιρανικά σκάφη έχουν επίσης υποστεί ζημιές ή καταστραφεί, ενώ πάνω από 30 ναρκοθετικά σκάφη έχουν επίσης χτυπηθεί από την έναρξη της επιχείρησης, ανέφερε το CENTCOM.

Την ίδια στιγμή όμως οι Κινέζοι δείχνουν σε βίντεο ομοιώματα στόχων που έχουν προμηθεύσει και το Ιράν και τελικά το ερώτημα είναι πόσοι από τους 6.000 στόχους ήταν πραγματικοί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.