ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

ΗΠΑ: Στέλνουν στην Ουκρανία πυραύλους αέρος-αέρος μικρού βεληνεκούς AIM-9 Sidewinder

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν από μαχητικά αεροσκάφη ή από αντιαεροπορικά συστήματα όπως το NASAMS

ΗΠΑ: Στέλνουν στην Ουκρανία πυραύλους αέρος-αέρος μικρού βεληνεκούς AIM-9 Sidewinder

Στο τελευταίο πακέτο των ΗΠΑ προς την Ουκρανία, συμπεριλαμβάνονται για πρώτη φορά και πύραυλοι αέρος-αέρος μικρού βεληνεκούς AIM-9M Sidewinder.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Αμερικανικού τύπου, είναι η πρώτη φορά που οι ΗΠΑ στέλνουν στην Ουκρανία πυραύλους AIM-9 Sidewinder, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που η Ουκρανία λαμβάνει τέτοιους πυραύλους.

Είχε προηγηθεί ο Καναδάς, ο οποίος έχει στείλει 43 τέτοιους πυραύλους, τον περασμένο Μάιο.

Οι συγκεκριμένοι πύραυλοι μπορεί να χρησιμοποιηθούν από μαχητικά αεροσκάφη ή από αντιαεροπορικά συστήματα όπως το NASAMS.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι πύραυλοι AIM-9M Sidewinder είναι εξέλιξη της έκδοσης AIM-9L με υψηλότερο βαθμό ανθεκτικότητας στα αντίμετρα και κινητήρα χαμηλής παραγωγής καπνού για μειωμένο οπτικό ίχνος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.