
Η αυτόνομη περιφέρεια του Ιρακινού Κουρδιστάν ανακοίνωσε σήμερα ότι έξι «ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι» προκάλεσαν τον θάνατο έξι στρατιωτών των Πεσμεργκά, των ενόπλων δυνάμεων της περιοχής στο βόρειο Ιράκ, που συνορεύει με το Ιράν.
Σε σχετική ανακοίνωση, το υπουργείο Πεσμεργκά έκανε λόγο για «δειλή επίθεση (…) που παραβιάζει κάθε έννοια καλής γειτονίας», αναφερόμενο σε «δύο ξεχωριστά πλήγματα» που σημειώθηκαν κοντά στο Σοράν και στόχευσαν την πέμπτη και την έβδομη μεραρχία πεζικού.
Όπως επισημαίνεται, «έξι ιρανικοί βαλλιστικοί πύραυλοι» χρησιμοποιήθηκαν στις επιθέσεις, ενώ γίνεται επίσης λόγος για 30 τραυματίες, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.