
Στη δημοσιότητα ήρθαν φωτογραφίες ενός Ισπανόφωνου μισθοφόρου, ο οποίος εξοντώθηκε στην περιοχή Βορόνοε από τις ρωσικές δυνάμεις.
Αν και προς το παρόν δεν έχουν γίνει ακριβή τα στοιχεία του, πηγές με γνώση των πραγμάτων, αναφέρουν πως πιθανότατα να ήταν από την Κολομβία.
Σε φωτογραφίες που διέρρευσαν στα κοινωνικά δίκτυα, διακρίνεται το σφοδρό πλήγμα που υπέστη στο πρόσωπό του, το οποίο εν μέρει απανθρακώθηκε.
Δείτε φωτογραφία: 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ουκρανικών καναλιών ενημέρωσης στο Telegram, πάνω του εντοπίστηκε ένα γραπτό μήνυμα που αφιέρωνε στον γιο του εξηγώντας πόσο τον αγαπάει.
Παράλληλα, εντοπίστηκαν δύο φωτογραφίες του γιου του, όπως επίσης και το κινητό του τηλέφωνο.
Δείτε φωτογραφία: 
Το λάθος του να συμμετάσχει σε έναν τέτοιο πόλεμο, φαίνεται πως δεν ήταν μια ορθή επιλογή, αφήνοντας ορφανό τον γιο του.
Προς το παρόν, δεν έχει γνωστοποιηθεί εάν η σορός του μεταφέρθηκε στους οικείους του.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.