ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραήλ – Παππούς 3χρονης που απελευθερώθηκε από τη Χαμάς: «Για μια εβδομάδα μιλούσε μόνο ψιθυριστά»

Ο πατέρας της μικρής παραμένει όμηρος

Ισραήλ – Παππούς 3χρονης που απελευθερώθηκε από τη Χαμάς: «Για μια εβδομάδα μιλούσε μόνο ψιθυριστά»

Ο παππούς της 3χρονης Γιαχέλ Σοχάμ η οποία στις 25 Νοεμβρίου αφέθηκε ελεύθερη από τη Χαμάς, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του, τόνισε μεταξύ άλλων πως η μικρή μιλούσε μόνο ψιθυριστά για μια εβδομάδα μετά την απελευθέρωσή της και δεν συζητά για όσα πέρασε.

Υπενθυμίζεται ότι το ίδιο είχε πει πριν μερικές ημέρες ο Τόμας Χαντ, για την 9χρονη κόρη του Έμιλι: «Το πιο σοκαριστικό, ήταν ότι απλά ψιθύριζε, δεν μπορούσες να την ακούσεις. Έπρεπε να βάλω το αυτί μου στα χείλη της».

Σύμφωνα με τους Times of Israel, η 3χρονη Γιαχέλ, της οποίας ο πατέρας, εξακολουθεί να κρατείται όμηρος, απελευθερώθηκε μαζί με τη μητέρα της και τον 8χρονο αδελφό της, καθώς και τη γιαγιά της. Ο παππούς της από τη μητέρα της δολοφονήθηκε στις 7 Οκτωβρίου.

«Μέχρι πριν από δύο ημέρες, ψιθύριζε μόνο. Δεν μιλούσε, ούτε δυνατά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκιλάντ Κορνγκόλντ στο ειδησεογραφικό κανάλι Channel 12 και υπογράμμισε ότι η 3χρονη: «Δεν ρωτάει για τον μπαμπά, δεν ρωτάει για τον παππού της».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Γκιλάντ τόνισε ότι τα παιδιά κρατήθηκαν μαζί με τις γυναίκες συγγενείς τους, αλλά όχι με τον πατέρα τους, ο οποίος παραμένει αιχμάλωτος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.