ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραήλ: Συγγενείς ομήρων αποδοκίμασαν τον Μ.Νετανιάχου μέσα στο Κοινοβούλιο (βίντεο)

«Απελευθερώστε τους τώρα»

Ισραήλ: Συγγενείς ομήρων αποδοκίμασαν τον Μ.Νετανιάχου μέσα στο Κοινοβούλιο (βίντεο)

Αποδοκιμασίες από τις οικογένειες των ομήρων που κρατά η Χαμάς δέχθηκε σήμερα, Δευτέρα (25/12) ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια ομιλίας στην Κνεσέτ.

«Τώρα, τώρα!», φώναζαν γονείς ομήρων διακόπτοντας σε πολλά σημεία την ομιλία, την ώρα που ο επικεφαλής της ισραηλινής κυβέρνησης δήλωνε πως οι ισραηλινές δυνάμεις χρειάζονται «περισσότερο χρόνο» για να καταφέρουν να τους απελευθερώσουν συνεχίζοντας τις επιχειρήσεις τους στον παλαιστινιακό θύλακα, όπου 156 Ισραηλινοί στρατιώτες έχουν σκοτωθεί από την έναρξης της φάσης χερσαίων επιχειρήσεων στον πόλεμο, στα τέλη Οκτωβρίου.

Μια εκεχειρία διάρκειας μίας εβδομάδας, που έληξε την 1η Δεκεμβρίου, επέτρεψε την απελευθέρωση 105 ομήρων, εκ των οποίων 80 ως αντάλλαγμα για 240 Παλαιστίνιους κρατουμένους σε ισραηλινές φυλακές, όμως 129 άνθρωποι παραμένουν όμηροι στη Γάζα.

«Κι αν ήταν ο γιος σου;», «80 ημέρες, κάθε λεπτό είναι η κόλαση», μπορούσε να διαβάσει κανείς σε πανό που κρατούσαν οι οικογένειες στο κοινοβούλιο, το οποίο διεξήγαγε μια ειδική συνεδρίαση αφιερωμένη στο ζήτημα των ομήρων.

Διαβεβαιώνοντας πως «θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια» για να απελευθερωθούν οι όμηροι, ο Νετανιάχου είπε πως αυτό δεν θα είναι δυνατό παρά μόνο διατηρώντας «τη στρατιωτική πίεση».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν πρέπει να σταματήσουμε τον πόλεμο όσο δεν έχουμε επιτύχει τη νίκη εναντίον εκείνων που θέλουν τις ζωές μας», τόνισε. «Δεν θα σταματήσουμε πριν από τη νίκη», υπογράμμισε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.