ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ισραήλ: Βουλευτές ξέσπασαν σε κλάματα όταν είδαν βίντεο από την επίθεση της Χαμάς στα κιμπούτς Ερέζ και Νετίβ

Το βίντεο ήταν διάρκειας 43 λεπτών

Ισραήλ: Βουλευτές ξέσπασαν σε κλάματα όταν είδαν βίντεο από την επίθεση της Χαμάς στα κιμπούτς Ερέζ και Νετίβ

Το πρωί της Τετάρτης (1/11), Ισραηλινοί βουλευτές, κλήθηκαν να δουν βίντεο από την επίθεση της Χαμάς στα κιμπούτς Ερέζ και Νετίβ στις 7 Οκτωβρίου, και μάλιστα, πολλοί ήταν εκείνοι που «λύγισαν» και ξέσπασαν σε κλάματα.

Το βίντεο διάρκειας 43 λεπτών περιλάμβανε πλάνα που είχαν καταγραφεί από κάμερες που ήταν ενσωματωμένες στα ρούχα των ενόπλων της Χαμάς, κάμερες ασφαλείας, κινητά τηλέφωνα και λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Κατά τη διάρκεια της προβολής όμως, πολλοί από τους βουλευτές δεν άντεξαν τις φρικτές εικόνες με τους νεκρούς συμπατριώτες τους και τις φρικαλεότητες των τρομοκρατών και «λύγισαν».

Δείτε βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αρκετοί, μάλιστα, επέλεξαν να βγουν εκτός της αίθουσας του Κοινοβουλίου με δάκρυα στα μάτια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.