Και όλα αυτά, γιατί;

Ισραηλινός Στρατός: «Εξοντώσαμε τους επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της ιρανικής διοίκησης έκτακτης ανάγκης»

Έδιναν τις κατευθύνσεις στην υπηρεσία Khatam al-Anbiya

Ισραηλινός Στρατός: «Εξοντώσαμε τους επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της ιρανικής διοίκησης έκτακτης ανάγκης»

Ο ισραηλινός Στρατός ανακοίνωσε ότι εξόντωσε τους επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της ιρανικής διοίκησης έκτακτης ανάγκης στην Τεχεράνη.

Σύμφωνα με τον ισραηλινό Στρατό, νεκροί είναι ο Αμπντάλα Τζαλάλι Νασάμπ και ο Αμίρ Σαριάτ, οι οποίοι έδιναν τις κατευθύνσεις στην υπηρεσία Khatam al-Anbiya.

Σύμφωνα με τον IDF, οι δύο άνδρες είχαν πρόσφατα διοριστεί ως αντικαταστάτες στο τμήμα πληροφοριών, αφού ο προκάτοχός τους, Saleh Asadi, σκοτώθηκε στην εναρκτήρια φάση της επιχείρησης «Roaring Lion».

Η διοίκηση έκτακτης ανάγκης Khatam al-Anbiya είναι υπεύθυνη για τη συλλογή και ανάλυση πληροφοριών για ανώτερους αξιωματούχους στο σύστημα ασφαλείας του Ιράν, σύμφωνα με την έκθεση του IDF.

Αυτές οι εκτιμήσεις βοηθούν στη διαμόρφωση της στρατιωτικής λήψης αποφάσεων του καθεστώτος κατά του Ισραήλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.