Απόφοιτος του «τίποτα» στην κυβέρνηση του «μηδέν»...

Ισραηλινός στρατός: Έλαβε εντολή εισβολής στο νότιο Λίβανο

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση (15/4/2026)

Ισραηλινός στρατός: Έλαβε εντολή εισβολής στο νότιο Λίβανο

Ο ισραηλινός στρατός έλαβε εντολή εισβολής στο νότιο Λίβανο, περίπου 30 χιλιόμετρα στο εσωτερικό της χώρας, σύμφωνα με σημερινή στρατιωτική ανακοίνωση (15/4/2026).

«Έχω δώσει εντολή η περιοχή του νότιου Λιβάνου, μέχρι τον Λιτάνι, να καταστεί θανατηφόρα για κάθε τρομοκράτη της Χεζμπολάχ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση, που επικαλείται δηλώσεις του αντιστράτηγου Εγιάλ Ζαμίρ.

Ο αρχηγός του γενικού επιτελείου του ισραηλινού στρατού φέρεται να προχώρησε στη συγκεκριμένη δήλωση κατά τη διάρκεια επίσκεψής του σε ισραηλινές δυνάμεις που επιχειρούν εντός λιβανικού εδάφους.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.